Összeépíthető irodakonténer:


A standard irodakonténerek tetszőlegesen egymás mellé és három szinten egymásra helyezhetőek. A három emelet külső vagy belső lépcsővel köthető össze.

Az oldalfalak kihagyásával a belső tér a többszörösére növelhető. A konténerek esztétikus külső és belső kialakításának, műszaki felszereltségének köszönhetően különböző rendeltetésű épületek hozhatók létre, pl. lakó- és irodahelységek, tárgyalók, bemutatótermek, iskolák, raktárak, elárusítóhelyek.

A konténerek színre festése, belső elrendezése, nyílászárók elhelyezése a megrendelő igénye szerint alakítható ki. Folyosó, kisebb helységek, konyha vagy raktár- ill. mellékhelységek kialakítása beépített válaszfalakkal lehetséges. A kellemes környezet kialakítása érdekében klímaberendezéssel, redőnnyel, fűtőtesttel szerelhetők fel.

Az összeépített konténerek sajátos arculatának megteremtésére a homlokzat különféle kialakítása ill. a burkolóanyagok széles skálája nyújt lehetőséget, pl. Terranova vagy Baumit vakolattal az objektum elveszti konténer jellegét és a téglaépületekhez válik hasonlóvá. Az építmény tetőszerkezettel fedhető be, vagy egyéb építészeti megoldások alkalmazhatók.

A fürdőkonténerek a lakó és irodahelységek kiegészítőiként vagy a telephely ideiglenes felszereléseként különálló egységekként is állhatnak.

Az összeépített konténerépület előnyei a hagyományos épületekkel szemben a gyors kivitelezhetőség és az előnyös ár.

Elképzeléseit rövid határidővel megvalósítjuk!

Műszaki leírás:

Konténerépületek fix falú és paneles konténerekből egyaránt kialakíthatóak, így műszaki leírásuk megegyezik az említett típusokéval.


« Vissza